4 st Morötter
1 dl Äppelcidervinäger
1 st Rödlök eller ramslök
4 st Enbär
1. Skrubba morötterna och
riv dem grovt. Skala rödlöken och strimla. Krossa enbären.
2. Koka upp vinäger, lägg i grönsaker och enbär och vänd runt i 5 sekunder.
3. Lägg sedan upp grönsakerna i en burk med lock och låt stå över natten. Smaksätt eventuellt med mer vinäger om du vill ha mer syra.
Kontakta oss
Valla Skattegård, Vadstena
Mobil till Peter: 070 - 342 88 88
E-post: peterivalla@gmail.com
Valla Morötter är ett familjeföretag på Östgötaslätten som drivs av Peter Karlsson och Ewa Ahlstedt. Valla Skattegård är beläget mellan sjöarna Vättern och Tåkern i en mycket vacker och kulturhistorisk del av västra Östergötland.Vi är sjunde generationen som bedriver jordbruket på gården.
Webdesign: Niklas Aerial Media